Hardhouten Schuttingen: Alle soorten en maten!

Direct online hardhout voor uw schutting bestellen tegen scherpe prijzen en een snelle bezorging?! Dan bent u bij Houthandel Geven aan het juiste adres

hardhouten planken schutting

Hardhouten schutting

Houthandel Geven biedt een grote keuze aan schuttingen, tuinschermen, trellisschermen, tuinhekken, en losse schuttingplanken. De kant en klare tuinschermen zijn er in erg veel verschillende maten, stijlen en houtsoorten. Onder het kopje ‘Tuinschermen’ vindt u op onze site een rijke voorraad aan schuttingen. Het is ook mogelijk om losse schuttingplanken te bestellen in meerdere houtsoorten en veel verschillende lengten om zo uw eigen schutting te monteren. De losse planken voor uw schutting kunt u vinden onder het kopje ‘Tuinplanken’. Deze losse planken kunnen eventueel ook al door ons gemonteerd worden tot kant en klaar tuinscherm.

Een ander alternatief voor een schutting is een trellisscherm, een zogenaamd ‘open tuinscherm’. Deze zijn ook te combineren met gesloten tuinschermen om zo een mooi effect te creëren in uw tuin. De trellisschermen zijn ook geschikt om te laten begroeien met bijvoorbeeld klimplanten, zo kunt u ook groen verwerken in uw erfafscheiding. Ter inspiratie zijn in ons fotoalbum verschillende voorbeelden van tuinschermen en schuttingen te vinden.

Nog een vervanger voor een schutting is het hardhouten tuinhek, waarvan er ook een aantal in onze webshop te vinden zijn onder het kopje Hekwerken. Hekwerken zijn over het algemeen wat lager dan schuttingen, en worden door dit gegeven vaker gebruikt voor de afscheiding van voortuinen, waar schuttingen vaker voor achtertuinen gebruikt worden.

De hardhouten schuttingen, tuinschermen, trellisschermen en hekwerken zijn allemaal eenvoudig te monteren tussen palen die in de grond staan ter verankering, of tussen voorgemetselde pilaren. Voor extra verankering kan een schroef dwars door de onderkant van de paal geboord worden, of een paalhouder gebruikt worden. Voor meer vragen over schuttingen en het monteren ervan kunt u altijd contact met ons opnemen via de mail of telefoon. Ook kunt u een afspraak maken voor eventuele bezichtiging van het hout of een persoonlijk advies voor uw schutting.