Kunstgras

Op dit moment is kunstgras erg in opkomst, steeds meer mensen gaan de vele voordelen zien van kunstgras in hun tuin of op hun balkon of dakterras. Kunstgras is dan ook erg geschikt voor allerlei verschillende toepassingen en voor diverse doelgroepen. Vooral in de laatste jaren is kunstgras op technologisch gebied erg vooruit gegaan en kunstgras is er dan ook in allerlei soorten en maten en haast niet meer van echt te onderscheiden.
Kunstgras kan natuurlijk niet alleen gelegd worden in de tuin, maar zeker ook op het balkon, op het dakterras of in uw woonkamer. Daarnaast is het natuurlijk ook erg gemakkelijk om kunstgras aan te laten leggen in je tweede woning of vakantiehuis, je bent hier immers niet altijd aanwezig om het gras te verzorgen. Kunstgras heeft geen verzorging nodig en is dus erg gemakkelijk en onderhoudsvriendelijk.
Kunstgras in de tuin ziet er altijd verzorgd en groen uit, je hoeft het niet te maaien, te bemesten of te besproeien als het een tijdje droog geweest is. Ook op je balkon kun je een echt buitengevoel creëren met kunstgras, hoe groot je balkon ook is. Ook op het dakterras kun je een buitensfeer creëren zonder dat je graszoden nodig hebt, ideaal dus!